På sporet af zink

Matchende hængevitrine og skænk

Hos Livin.dk kan du finde flotte møbler til både stuen, spisestuen og hyggekrogen. Her finder du nemlig alt fra hængevitriner til lamper, sofaborde og spiseborde. Vi har både egne møbler, der produceres på vores fabrik i Danmark, samt andre lækre brands. Uanset hvad du vælger, er alle de møbler vi forhandler af høj kvalitet. På hjemmesiden kan du få et indblik i vores møbler og de brands vi forhandler.

Duo hængevitrine i træ

Hos Liv’IN har vi flere forskellige hængevitriner, der alle kan kombineres med rumdeler, låger i forskellige farver, og med enten tre eller fire låger til hængevitrinen. Du kan f.eks. vælge glaslåger med indbygget LED-lys, der skaber den perfekte ramme til at fremhæve en smuk vase. Uanset hvilken kombination du vælger, så får du en smuk vitrine i træ, der giver gode muligheder for opbevaring. Hængevitrinerne kan fås i enten bøge- eller egetræ i forskellige behandlinger. Du kan f.eks. vælge sort lakeret egetræ eller sæbebehandlet bøgetræ.

Matchende skænk og vitrineskab til spisestuen

Mange af vores kunder vælger en matchende skænk til vitrinen. Vælger du Duo hængevitrine kan du købe Duo skænk, der matcher i stil og farve. Denne skænk fås også i træ med forskellige behandlinger. Det samme er tilfældet hvis du vælger modellerne Zign og Mota, der også fås som hængevitrine og skænk.

Zign og Mota har desuden et vitrineskab, der naturligvis også passer til både skænk og hængevitrine i samme serie. Er du nysgerrig kan du se de forskellige varianter på hjemmesiden og læse mere. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til kombinationen af farver, rum og låger eller ønsker at se vores produkter i et af vores showrooms.

Populære spiseborde

Blandt vores mest populære møbler er vores træborde heriblandt Dublin Langbord, der kan blive op til 5,12 meter langt, når det er fuldt udtrukket – se det her. Her kan du desuden se et hvidt spisebord. Vi forhandler dog også runde spiseborde og et ovalt spisebord med udtræk.

Læs mere på Livin.dk eller find os på Facebook.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På sporet af zink