En effektiv social media strategi

Hvidt spisebord med udtræk

Hvidt spisebord med udtræk

Nogle foretrækker deres spisebord rundt, mens andre synes det skal være ovalt. De mere traditionelle vælger de rektangulære og kvadratiske spiseborde. Uanset formen på det ønskede spisebord, for slet ikke at nævne design og kvalitet, foretrækker mange et bord der er funktionelt med mulighed for udtræk og tillægsplader. I hverdagen er det praktisk med et mindre spisebord som kun lige kan have plads til husstandens beboere. I weekenden, til specielle anledninger eller ved besøg af gæster kan det dog være svært at få plads til alle du holder af ved hverdags-bordet. Et spisebord med udtræk er derfor en praktisk løsning, som både kan holde til familieforøgelser eller festlige anledninger. Det kan fx være et hvidt spisebord med udtræk fra danske Liv’IN, der kan indeholde op til seks tillægsplader og derfor have plads til 20 personer.

Dansk spisebord

Selvom et spisebord skal være funktionelt, betyder det ikke, at det ikke også skal kunne andre ting. For de fleste betyder designet, udtrykket, formen, farven m.m. lige så meget som det lav-praktiske. Især det danske design af møbler vinder frem, i Danmark såvel som på det globale plan. Det lyse og minimalistiske udtryk er ekstremt populært og de velkendte materialer som danske møbelhuse ynder at bruge går igen og igen. Både bøg og eg bruges til velkendte danske designklassikere inden for møbler og ikke kun fordi at disse sorter har et flot og naturligt spil og udtryk i træet. Træsorterne er især populære fordi de er enormt slidstærke og kan derfor holde i mange årtier. Et spisebord bruges hver dag og vil få slitage over tid. Det kan derfor betale sig at investere i et bord der er solidt designet og bygget. Hos LivIn.dk producerer de danskdesignede møbler på deres fabrik i Jylland i solid kvalitet.

Ekstra langt spisebord – Spisebord til 20 personer

Til store forsamlinger kan det ofte blive nødvendigt at finde klapbordene frem fra skuret, kælderen eller loftsrummet. En praktisk løsning, der ikke altid fungerer lige optimalt. Forskellige bordhøjder og et vakkelvornt understel kan være svært at affinde sig med. Heldigvis findes der spiseborde som kan udvides fra 2 meter i længden og helt op til 5,1 meter og dermed have plads til op til 22 personer. Har du brug for et bord som er både dansk-designet, i ekstra god kvalitet og med plads til hele familien og alle vennerne? LivIn.dk har langborde der kan holde til det meste og rumme de fleste.

Dette hvide spisebord med udtræk fås også med et sort stel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En effektiv social media strategi