Reklamefilm hvor alle kan være med

Højskole sabbataar

Rejs med en højskole

Mange unge vælger i disse tider at tage et eller flere sabbatår hvor de enten arbejder, rejser eller rejser på en højskole mens de tænker over, hvilken vej i livet de nu vil tage. Med Zanzibar Højskolen kan de unge kombinere både et højskoleophold som vi kender det fra den danske højskoletradition, og rejse langt væk fra den kolde og våde danske vinter. At bruge sit sabbatår på at blive klogere på sig selv ligger jo lige for, og hvad kan være bedre, end at rejse ud i verden sammen med andre unge? Zanzibar Højskolen er for alle der ønsker at udvikle sig og udvide sin horisont, hvor det erfarne lærerteam har sammensat spændende og lærerig undervisning, og et udviklende volontør-forløb, så unge kan rejse og opleve under kyndig tilrettelæggelse. Der er nemlig masser af lærerig undervisning og fede oplevelsesture når højskoleopholdet går til Zanzibar.

Højskoleophold i udlandet med Zanzibar Højskolen

Den danske højskoletradition er noget vi som danskere kan være rigtig stolte af, og mange har gennem tiden udviklet sig og taget lærdom med sig videre gennem livet, efter tiden på højskole. Zanzibar Højskolen tager de danske højskoleværdier med ud i verden, hvor der er der sand mellem tæerne og kulturmøder i en helt anderledes kultur. Netop dette gør Zanzibar Højskolen unik, samtidig med at du kan kombinere rejse og højskole i et. Hvis man som ung har lyst til at rejse, men måske føler sig utryg ved at skulle rejse alene, kan det være en idé at udforske de forskellige muligheder for grupperejser og nyde godt af al den erfaring og ekspertise Zanzibar Højskolen eksempelvis har med sig. At rejse med andre og udvikle sig i trygge rammer er forståeligt nok et ønske for mange, og hvis man er klar til at tage springet, er det bare at gøre det!

Zanzibar Højskolen – Tag på eventyr med mening

At det er en god idé at rejse ud i verden og udvide sin horisont, er vist efterhånden slået fast med syvtommersøm, og mange unge vælger da også at bruge en del af deres sabbatår eller uddannelsestid på udlandsophold eller rejser. Hvis man ønsker at rejse med andre, kan et ophold på Zanzibar Højskolen være oplagt. Man vil ikke alene komme på eventyr og opleve en helt anden kultur end den danske, man vil også medvirke i lokale samarbejdsprojekter. Et ophold med Zanzibar Højskolen handler derfor om mere end blot at opleve, men også om at mærke mening og glæde ved at samarbejde med andre højskoleelever og lokale, så rygsækken fyldes med læring, venskaber og minder for livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklamefilm hvor alle kan være med